GO GO YO-YOKU

 

Se alle spilletiderne for VILDSKUD festival 2022 her!

En forestilling af KOPFKINO Find din yoyo frem og sæt dig selv fri i en skov. Det går godt for de tre roomies med at dele lejlighed, men kæft det går dårligt med at være mennesker i en nulfejlskultur, hvor alt handler om meritter og milepælsplaner. Rakel er blevet droppet af sin eks, Lua kommer bare aldrig videre til prøverne på Skuespillerskolen og Skjold dater alarmerende uhyggeligt meget. Ikke flere undvigemanøvre for at blive stemplet som fiasko. Ikke flere hvide løgne for at være bedre end man er. Ikke mere pleaser-pis for at rykke op i sit selvskabte hierarki. Ud med skam og ind med sandhed. Med inspiration i Shinrin-Yoku, anti-happy-go-lucky-mentalitet, vigtige venner og svære erkendelser tager Teater Kopfkino os med på en komisk dannelsesrejse midt i bøvlede livsprocesser. Instruktør: August Aabo Skuespillere Ann Celina Fønsskov, Sally Klie & Luca Storm Tekniker Niels Eske Juul Andersen Komponist Simon Klie Lyrik Musa Mijia Scenograf Ida Sofie Larsen Fotograf Tenzin Olivia Gustenhoff & Liva Bech Holskov Konsulent: Emil Christiansen
Varighed:
Venue: Xenon - Teaterhuset
Billetter:

Køb dine billetter via yourticket.dk

Sådan sikrer du dig, at du bestiller rigtig i 4 nemme steps:

1. Vælg endagsbillet (120 kr.) eller partoutbillet (295 kr.)
2. Læg i kurv, og fortsæt billetkøb. Køber du partoutbillet, skal du tilbage til 'forsiden' og klikke dig ind på de forskellige dage.
3. Reserver plads til alle de forestillinger du vil se (0 kr.)
4. Gå til kasse og betal.

Herefter får du din billet og pladsreservation(er) sendt i en mail - dette SKAL vises i døren før forestillingerne.

Spilletider:
FESTIVALBILLETTER kan købes her: https://bit.ly/3HSXq9L
OBS – OBS – OBS
For at se forestillinger på Vildskud Festival 2022 SKAL pladsreservationer vises sammen med en Endags- eller Partoutbillet.
Du finder links til pladsreservationerne i de enkelte forestillingers begivenheder: https://bit.ly/3xSJ2JU
eller ved at søge på ‘VILDSKUD’ inde på YourTickets hjemmeside: https://www.yourticket.dk/arrangementer/