Den Sidste Nadver

Contributores: Emilie Lembek, Frederik August Wallind, Amalie Mørup, Christian Mondrup, Emma Marie Nielsen, Oliver Birch

Instruktion: Minna Højholt

Lys: Jeremayah Pawel

En selskabsleg fra helvede I ’Den sidste nadver’ byder vi publikum indenfor til en skæbnesvanger genforeningsmiddag. En vennegruppe, der på ydersiden virker til at have det perfekte venskab, bestemmer sig for at lege en uskyldig leg: de skal dele hvert eneste opkald, SMS, mail og Instagram-besked, de hver især modtager i løbet af middagen med alle andre ved bordet. Den lille leg viser sig dog at være en smule farlig - for kan det tætte gymnasievenskab holde til de sandheder der bipper ind på bordet i løbet af aftenen? ‘Den sidste nadver’ er en forestilling om ærlighed, seksualitet, egoisme, der giver indblik i alt det, det kan betyde at være ung i år 2019. Forestillingen er skabt af den nyopstartede scenekunstgruppe PULS, og den sætter spørgsmålstegn ved måden, vi bruger sociale medier på. Hvornår er man utro i en verden med Snapchat og Tinder? Vil man i virkeligheden vide alt om sine venner og sin kæreste, og hvor går grænsen mellem dit virkelige jeg og din digitale identitet? Den sidste nadver er skabt med inspiration fra filmen Perfetti Sconosciuti af Paolo Genovese.
Varighed: 55 min
Venue: zebustor
Billetter:

Køb dine billetter via yourticket.dk

Sådan sikrer du dig, at du bestiller rigtig i 4 nemme steps:

1. Vælg endagsbillet (120 kr.) eller partoutbillet (295 kr.)
2. Læg i kurv, og fortsæt billetkøb. Køber du partoutbillet, skal du tilbage til 'forsiden' og klikke dig ind på de forskellige dage.
3. Reserver plads til alle de forestillinger du vil se (0 kr.)
4. Gå til kasse og betal.

Herefter får du din billet og pladsreservation(er) sendt i en mail - dette SKAL vises i døren før forestillingerne.

Spilletider:

6. aug. 21.00, 9. aug. 12.00